Jobswop

Jobswop er udveksling af lærere og andre medarbejdere mellem to lande. Et job swop foregår oftest i 1-3 uger.

Jobswop foregår ved, at man arbejder sammen med og bor hos en kollega fra udlandet – og er vært når kollegaen besøger Danmark.

Man følger således sin udenlandske kollegas arbejdsdag. Job swappet kan være mellem to kollegaer fra to forskellige lande. Der kan også indgå grupper af lærere. Byttet skal foregå inden for det samme fagområde – en lærer med lærer, kontoransat med kontoransat osv.

Det Danske Kulturinstitut formidler jobswop, hvor du matches med en kollega i udlandet og I arrangerer et relevant program for hinanden. Herudover arrangerer instituttet studierejser inden for forskellige faglige emner for forskellige grupper. Læs mere på deres hjemmeside her: www.dankultur.dk

Via Nordplus Junior er det muligt at søge tilskud til en række typer af lærerudveksling, herunder jobswop, job-shadowing, studiebesøg og uddannelses udveksling. Ift. Nordplus Junior gælder der, at en institution søger på vegne af hele projektet, der må have en varighed af 1 år. Projektet skal omfatte mindst to institutioner fra to forskellige Nordplus-lande. Enkeltpersoner kan ikke søge.

Via Erasmus+ programmet er det også muligt at søge tilskudsmidler til jobswop, job-shadowing, undervisningsophold, studieture, kurser og konferencer. Skolen ansøger for en 1- eller 2-årig periode – der specificeres ikke hvilke specifikke deltagere eller kurser, der skal deltages i. Aktiviteterne udføres i et af de 34 programlande.

Tilmeld hold

Søg og tilmeld dig med app'en Tabulex Elev

Du kan stadig tilmelde dig via browser her

Spørgsmål

Har du spørgsmål eller en idé til et hold, så snak med kontaktpersonen på din skole eller ring til os.

Find kontaktperson her

Kontaktpersoner

Hovedkontor+45 93 52 09 00 UngAalborg kl. 8.30-15.00