De sociale medieambassadører /ung til ung

Senest ændret Onsdag, 13 april 2016 09:20

De sociale medieambassadører er et nyt tilbud til folkeskolernes 7.-10. klassetrin i Aalborg Kommune. Det bliver inddragende, tankevækkende og lærerigt, når de sociale medieambassadører sætter spotlight på elevernes brug af og holdninger til sociale medier.

Når de sociale medieambassadører besøger klasserne, vil de få eleverne til at overveje og forholde sig til, hvordan de bruger de sociale medier, der fylder mere og mere i elevernes hverdag. Det handler om læring og dannelse. Det er de sociale medieambassadører, der udgøres af unge universitetsstuderende, som har udviklet deres eget undervisningskoncept til folkeskolernes elever. Bag de sociale medieambassadører står UngAalborg i samarbejde med Aalborg Universitets Institut for Kommunikation.

Unge vil danne unge 

De sociale medieambassadører vil komme omkring alt fra jura og sikkerhed over adfærd som for eksempel sprogbrug til en etisk og holdningsbaseret dialog om sociale medier. Det bliver både underholdende og lærerigt. De studerende har i deres konceptudvikling blandt andet fået faglig sparring af forskere på Aalborg Universitet og fået inspiration til pædagogiske metoder af en anden af UngAalborgs ung-til-ung grupper.

Medieambassadører

De sociale medieambassadører er ung-til-ung undervisning uden løftede pegefingre. Eleverne får en arena, hvor de kan dele deres erfaringer og holdninger med lidt ældre unge.

Booking og pris

Booking skal ske senest 1 måned før arrangements afholdelse.

De sociale medieambassadører kan nu bookes af folkeskoler i Aalborg Kommune. Bemærk: undervisningen starter fra marts 2015.

 • Undervisningen er rettet mod elever på 7.-10. klassetrin.  
 • Undervisningen koster 500 kr. pr. besøg. 
 • Undervisningen udgør sædvanligvis en dobbelt lektion, men andet kan også aftales.

Booking/kontakt

Koordinator/ tovholder
Mogens Rude
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bag projektet står UngAalborg / Aalborg Kommune som tovholder i samarbejde med Institut for Kommunikation/ Aalborg Universitet. 


UngAalborg udsender nyhedsbrev 6-4 gange årligt.

1. Skriv din email og klik tilmeld.

2. Herefter skal du skrive dit navn og bekræfte du ikke er en robot.

3. Du vil modtage en mail med link for at bekræfte din tilmelding.

Ung til Ung 2016/17

 • De sociale medieambassadører /ung til ung

  De sociale medieambassadører er et nyt tilbud til folkeskolernes 7.-10. klassetrin i Aalborg Kommune. Det bliver inddragende, tankevækkende og lærerigt, når de sociale medieambassadører sætter spotlight på elevernes brug af og holdninger til sociale medier.

 • Demokratiworkshop /ung til ung

  UngAalborgs demokratiworkshop øger kendskabet til de demokratiske muligheder, der findes i Aalborg Kommune og engagere de unge i demokratiet. 

 • Kom på niveau med EU /ung til ung

  Book unge fra gruppen europa9000! til at komme ud på skoler, klubber og ungdomsuddannelser og afholde et spændende arrangement om EU for jeres elever.

 • Sexualisterne / Ung til Ung

   Ung til Ung | Book os til en informativ dag om sikker sex, prævention, følelser, kærlighed, sexsygdomme m.m.

Tilmeld hold

Søg og tilmeld dig med app'en Tabulex Elev

Du kan stadig tilmelde dig via browser her

Spørgsmål

Har du spørgsmål eller en idé til et hold, så snak med kontaktpersonen på din skole eller ring til os.

Find kontaktperson her

Kontaktpersoner

Hovedkontor+45 93 52 09 00 UngAalborg kl. 8.30-15.00