Kursus: Duolingo til lærere

Senest ændret Mandag, 14 august 2017 13:28

Lærerkursus: Mange skoler bruger i dag det gratis online værktøj “Kahoot” til at engagere og inddrage eleverne mere i klassen. Der findes også to andre gratis redskaber Dulingo og Tinycards - og de er lige så lette at bruge som Kahoot.

Duolingo

Duolingo er et 100% gratis program hvor man kan lære andre sprog. Her kan eleven se sig selv blive dygtigere ved at få flere point, da det er bygget op som et spil. Læreren kan følge hele klassen process og give opgaver ud til klassen. Programmet er et glimrende redskab til at supplere en sprogklasse og en videnskabelig rapport viser at 34 timer i Duolingo svarede til et helt semester i college i USA.

Tinycards

Duolingo har også udviklet Tinycards, som er “flashcards” gjort spilagtige. Flashcards er (basalt set) et koncept hvor man har et kort med et spørgsmål på forsiden og et svar på bagsiden. Formålet er så at kunne huske sammenhængen mellem spørgsmål og svar. Det kan bruges til alle fag hvor der er viden man vil have eleverne til at huske.

Tinycards bruger metoden “Spaced Repetition” som betyder at man genopfrisker sin viden i små bidder over tid og på den måde kommer man til at huske mere af hele materialet. Man får derfor lettere ved at få factsene til at sidde fast. Det er også meget nyttigt at man hurtigt kan genopfriske sin viden ved at gemme kortene og bruge dem f.eks. et halvt år senere.

Tinycards gør, med sin spilagtige måde, det meget sjovt at se kortene igennem og kortene kan også deles med andre. Ved at eleverne bliver bedre til at huske facts vil de også blive mere selvsikre i deres viden og kunne deltage mere aktivt i f.eks. en klassediskussion.

Duolingo pakken

Vi tilbyder lærerne et kursus i at bruge Duolingo og Tinycards.

2 timers kursus i Duolingo og Tinycards.
1 times opfølgning 3-4 uger senere.
1 times evaluering (dato efter aftale).

Pris: 2000 kr.

Kontakt

Christian Skriver Kragegaard

E-mail:  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.    | Mobil +45 93 52 09 10

Lærerkurser

Tilmeld hold

Søg og tilmeld dig med app'en Tabulex Elev

Du kan stadig tilmelde dig via browser her

Spørgsmål

Har du spørgsmål eller en idé til et hold, så snak med kontaktpersonen på din skole eller ring til os.

Find kontaktperson her

Kontaktpersoner

Hovedkontor+45 93 52 09 00 UngAalborg kl. 8.30-15.00