Kursus: Tegn på mistrivsel hos unge

Senest ændret Tirsdag, 03 oktober 2017 12:09

Lærerkursus: 10-15% af børn og unge oplever  på et givent tidspunkt tegn på psykiske problemer og mistrivsel. (kilde: Psykiatrifonden). Det kan naturligvis have mange årsager og komme til udtryk på mange forskellige måder.

Som professionel voksen omkring unge mennesker, er det vigtigt at kunne genkende tegn og symptomer på mistrivsel og psykisk sygdom, for på den måde at kunne handle i god tid. Tidlig hjælp kan være altafgørende.

På dette 3 timers eftermiddagskursus, gives en kort introduktion til de mest almindelige psykiske lidelser  hos unge(angst, depression,  spiseforstyrrelser og  skizofreni). Desuden gives der handlemuligheder i forhold til støttende og rådgivende samtaler, samt hvor man kan henvende sig for hjælp.

Undervisningen forestås af tidligere ansat i Psykiatrifondens børne/unge projekt Wilma Walther-Hansen, som også er certificeret instruktør i psykisk første hjælp.

Undervisningen kan fx forgå i små eller større grupper på skolen.

Varighed: 3 timer
Gruppepris 1350 kr. (ex moms)

Kontakt

Giver nedenstående anledning til spørgsmål, er I velkomne til at kontakte UngAalborg.

Dramakoordinator
Wilma Walther Hansen
Mobil +45 9352 0916 / e-mail:  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Tilmeld hold

Søg og tilmeld dig med app'en Tabulex Elev

Du kan stadig tilmelde dig via browser her

Spørgsmål

Har du spørgsmål eller en idé til et hold, så snak med kontaktpersonen på din skole eller ring til os.

Find kontaktperson her

Kontaktpersoner

Hovedkontor+45 93 52 09 00 UngAalborg kl. 8.30-15.00