Skoler

Skole folder 2017

download-folderTilbud til skolerne 

Herunder finder du alle UngAalborgs tilbud til skolernes 7. - 10. klasser. Vi er innovative, kreative og vil gerne have gang i den - og der er frit valg på alle hylder.

Velkommen

Kære skoler og skoleledere

Jeg er stolt over at kunne præsentere jer for vores tilbud i skoleåret 17/18. UngAalborg er en stor kompleks organisation, men samarbejdet med jer er en vigtig del af vores virke. Denne folder skal ikke ses som en salgsfolder, men som et forsøg på at skabe overblik over de tiltag, vi som ungdomsskole kan tilbyde jer og jeres elever.

Ændringer

Som forhenværende skoleleder har jeg haft fokus på tre udfordringer i vores samarbejde. Disse udfordringer er set ud fra mit virke som skoleleder og ikke som ungdomsskoleleder.

Undervisningstakst

Vi har ændret undervisningstaksten, så den bliver billigere for jer på alle vores tilbud. I stedet for, at vi giver rabat på valgfag og ikke på understøttende undervisning, har vi sænket prisen over hele linjen. Vi vil fremover gå ud fra to takster:

  • Undervisningstakst på 300 kr. i timen.
  • Undervisningstakst med materialer på 450 kr. i timen.

Spansk som fortsætterfag

Med den nye Gymnasiereform bliver det obligatorisk for gymnasierne at tilbyde spansk som fortsætterfag. Derfor tilbyder vi nu at varetage spanskundervisningen på skolen, ikke kun som valgfag eller temadag, men også som et prøveafviklende fag, hvor de unge afslutter med en eksamen, der gør, at de kan få spansk som fortsætterfag på gymnasiet.

Kontaktpersoner

På nogle skoler er UngAalborgs kontaktperson usynlig for ledelsen og resten af skolen. Derfor har vi fokus på at gøre rollen attraktiv i form af mere frikøb eller større løn. Derfor har vi også inviteret vores kontaktperson med til informationsmøde i uge 17.

Vores undervisere

Når vi søger undervisere i ungdomsskolen, leder vi efter specialister - folk, der brænder, ånder og lever for deres fag! De er ikke nødvendigvis pædagogisk uddannet, men er frontspillere på deres område. Da det ofte er valgfag eller understøttende undervisning, vi varetager for jer, er det engagementet i faget, der driver underviseren og motiverer de unge.

I UngAalborg siger vi ja!

Vores medarbejdere brænder for at gøre en forskel for unge i Aalborg Kommune. De er altid med på nye ideér, og ringer I for at spørge, om vi kan varetage en opgave, vil svaret være ja! Har I andre ønsker, tanker eller ideér, tager vi gerne en snak om, hvordan vi sammen kan gøre elevernes ungdomsliv rigt og spændende.

Jeg håber, at vi med vores tilbud kan bidrage til en alsidig og indholdsrig skoledag for de unge i Aalborg Kommune. Alle i UngAalborg glæder sig til at fortsætte det gode samarbejde!

De bedste hilsner

Rasmus Jensen
Ungdomsskoleleder
93 52 09 01 / Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

×

Vigtig information

Indgå partnerskabsaftale i god tid

UngAalborg gør opmærksom på, at levering af kvalitet kræver nødvendig tid til forberedelser. Forberedelsestiden udgør 1 måned - book os derfor i god tid.
Kommunikation og koordination sker mellem skolen og UngAalborgs koordinator inden for det enkelte fagområde.
Vi anbefaler, at UngAalborgs kontaktperson eller anden relevant person fra udskolingen deltager i koordinerende møder.

Lokaler og rammer

Skoler skal sørge for, at relevante lokaler og rammer er til rådighed - fx køkken til madhold, sportshal til bevægelse mv.

Aflysning af undervisningsgang

Skal ske senest 3 uger før undervisningsgang.

Elevlister

Skolen sender elevlister til UngAalborg en uge før opstart. I partnerskabsaftalen, er der vedhæftet en vejledning til, hvordan listerne laves i KMD Elev.

Fravær

Hvis skolerne ønsker at underviseren fra UngAalborg skal registrere elevernes tilstedeværelse, skal skolerne sørge for at udlevere en elevliste til den pågældende underviser ved første undervisningsgang.
UngAalborg tager udgangspunkt i det antal elever der er tilmeldt holdet og det er skolernes ansvar at eleverne er tilstede ved undervisning.

×

Lærerbemanding og økonomi

Lærerbemanding

Ved etablering af samarbejdsprojekter stiller UngAalborg med lærerressoucer, så den enkelte skole skal ikke stille med en lærer.
Undtaget herfra er MTB i friluftsskolen - her skal skolen stille med en ansat.

Økonomi

Skolens omkostning pr. time pr. underviser inkl. materialer. Skolerne sørger selv for transport.

  • Undervisning (pr. time pr. underviser) 300 kr.
  • Undervisning (pr. time pr. underviser inkl. materialer.) 450 kr.
  • Talenthold (Ungdomsuddannelserne betaler 75%, UngAalborg betaler 25%) 0 kr. - skolerne betaler selv transport.
  • Events (pris pr. klasse) 500 kr.
  • Ung til Ung (pris pr. klasse) 500 kr.
×

Tilmeld hold

Søg og tilmeld dig med app'en Tabulex Elev

Du kan stadig tilmelde dig via browser her

Spørgsmål

Har du spørgsmål eller en idé til et hold, så snak med kontaktpersonen på din skole eller ring til os.

Find kontaktperson her

Kontaktpersoner

Hovedkontor+45 93 52 09 00 UngAalborg kl. 8.30-15.00