Opdateret | Fredag, 06 oktober 2017 09:52

Virksomhedsplan og organisation

Virksomhedsplaner og Ungdomsskoleplan for UngAalborg.

UngAalborg

UngAalborg er ungdomsskolen i Aalborg Kommune.

UngAalborg er landets største ungdomsskole med omkring 300 ansatte og 16.200 potentielle unge i målgruppen, som er mellem 13 og 19 år.

UngAalborg er organiseret med en administration, en projekt- og udviklingsafdeling, UngAalborg Uddannelsescenter, Friluftskolen, 31 ungdomsklubber, 6 juniorklubber, KUL, Station10, Crossbanen, Skatehallen og Street Station. Derudover har UngAalborg over 150 hold og projekter, der er organiseret på fritidsbasis, hvor undervisningen primært foregår på kommunens folkeskoler og kulturinstitutioner.

UngAalborgs vision er, at UngAalborg agerer proaktivt, arbejder helhedsorienteret og tænker globalt, at UngAalborg er en proaktiv frontspiller på det ungdomspolitiske område, at UngAalborg er central medspiller for læring og livsduelighed for alle unge, og at UngAalborg inspirerer og udfordrer unge til aktivt medborgerskab.

UngAalborg arbejder som udgangspunkt inden for følgende politikområder: Læring og dannelse, Den internationale dimension (Go Global), Demokrati og medborgerskab samt Unge areaner.

Læs mere om UngAalborg i virksomhedsplanen herunder.

Virksomhedsplan

UngAalborg udøver sin virksomhed på grundlag af en politisk vedtaget 4 årig virksomhedsplan. Virksomhedsplanen er udarbejdet med det udgangspunkt, at UngAalborg ønsker at være en central og dynamisk aktør på ungeområdet i Aalborg Kommune båret af det engagement, den ambition og den stolthed, som præger UngAalborgs arbejde.

Ungdomsskoleplan

Indeholder lovgrunglaget for ungdomsskolens virke, overordnede linier for struktur i virksomhedsplan, UngAalborgs opgaver, organisation, målgruppe, økonomi m.m.

Download publikationerne herunder.

Læst 15017 gange

Tilmeld hold

Søg og tilmeld dig med app'en Tabulex Elev

Du kan stadig tilmelde dig via browser her

Spørgsmål

Har du spørgsmål eller en idé til et hold, så snak med kontaktpersonen på din skole eller ring til os.

Find kontaktperson her

Kontaktpersoner

Hovedkontor+45 93 52 09 00 UngAalborg kl. 8.30-15.00