Opdateret | Fredag, 06 oktober 2017 09:51

Virksomhedsplan - evaluering

Evaluering af Virksomhedsplan UngAalborg (Aalborg Ungdomsskole) 2007-2009.

UngAalborg udøver sit virke på grundlag af en overliggende virksomhedsplan, som suppleres af decentrale og lokale virksomhedsplaner.

 

Længden af perioden for virksomhedsplanen har hidtil været 2 år, men med virkning fra den nye virksomhedsplan, som trådte i kraft pr. 1.januar 2010, har Ung Aalborg ændret periodens længde til 4 år. Dette hæfte handler om en evaluering af virksomhedsplan 2007-2009. I denne virksomhedsplansperiode blev der defineret 5 hovedindsatser: Inkludering, Sundhed og trivsel, Omverdensforståelse, Miljø og bæredygtighed og Netværk, nærhed og nærvær. Det er indsatserne indenfor disse områder, som nu er evalueret.

På grundlag af denne evaluering vil dette hæfte gøre et forsøg på at give et overblik over hvordan UngAalborg er lykkedes med de forskellige indsatser. Dette vil blive gjort gennem en statistisk oversigt over ”hvilken score vi som ungdomsskole har haft i perioden”, suppleret med en gennemgang af de enkelte indsatser og anbefalinger i forbindelse med disse i relation til ungdomsskolens praksis. Efterfølgende vil der i nyhedsbrevet fra UngAalborg blive bragt forskellige artikler, som bygger på erfaringer høstet i planperioden, og på denne måde forsøge at udbrede viden og erfaringer.

Tidligere er dette evalueringshæfte blevet publiceret som et trykt magasin, men på grund af økonomiske besparelser udkommer det kun i elektronisk udgave. Forhåbentlig vil det stadig give et indtryk af en udviklende og engageret ungdomsskole i bevægelse.

Erfaringer høstes ikke uden en stor og engageret indsats fra mange gode medarbejdere, hvilket jeg hermed gerne vil udtrykke min tak og anerkendelse for.

God læselyst
Ole Schøler
Ungdomsskoleinspektør

Download publikationen herunder, 46 sider.

Læst 5606 gange

Tilmeld hold

Søg og tilmeld dig med app'en Tabulex Elev

Du kan stadig tilmelde dig via browser her

Spørgsmål

Har du spørgsmål eller en idé til et hold, så snak med kontaktpersonen på din skole eller ring til os.

Find kontaktperson her

Kontaktpersoner

Hovedkontor+45 93 52 09 00 UngAalborg kl. 8.30-15.00