2 klubledere søges: Er du parat til at gøre en forskel for de unge i Aalborg Kommune?

Ordblindhed: De er dumme. De er dovne. De er langsomme. De er uintelligente. Der er mange fordomme om ordblinde. Det er også fordomme, som unge på UngAalborgs ugekursus GROW er stødt på.

SoMe: De Sociale Medieambassadører guider unge gennem det sociale medielandskab.

Se Aalborgs nye Ungebyråd: 31 medlemmer er valgt til at repræsentere kommunens unge i Aalborg Ungebyråd 2017/2018. Kæmpe tillykke!

2 ungedemokratiske forslag: Nicolai Tang fra Aalborg Ungebyråd skriver om de forslag, som ungebyrådet havde med, da de mødtes med Aalborg Byråd .

Unge til Folkemødet: Maja, Cecilie og Laura var blandt de 12 unge, som var med UngAalborg til Folkemødet på solskinsøen, Bornholm, hvor politikere, organisationer, medier og helt almindelige borgere mødes om politik, demokrati og hygge. Vi har samlet deres indtryk fra turen.

Ansættelsesudvalget under UngAalborg har besluttet at ansætte Torben Jespersen Nielsen som ny afdelingsleder.

Spansk/ dansk: Unge fra Stolpedalsskolens valghold ”Global Teens” har i samarbejde med UngAalborg netop afsluttet deres spansk/ danske udveksling i 2017.

Interview: Rebecca og Rasmus havde fået æren af at sidde med i dommerpanelet under en - skulle det vise sig - nervepirrende Band Battle 2017 på Skråen i Nordkraft. Det blev både fedt, hårdt og lærerigt, for de to unge, som normalt skriver for InSite.dk - UngAalborgs kultursite for unge.

YOUniverse: Du har den 5.--6. maj chancen for - gratis - at overvære udstillingen YOUniverse. 50 unge up-coming kunstnere er i hiphoppens navn gået sammen om den urbane kunstevent i Ved Stranden 13 i Aalborg.

«FørsteForrige12345678910NæsteSidste»
Side 1 ud af 11

Tilmeld hold

Søg og tilmeld dig med app'en Tabulex Elev

Du kan stadig tilmelde dig via browser her

Spørgsmål

Har du spørgsmål eller en idé til et hold, så snak med kontaktpersonen på din skole eller ring til os.

Find kontaktperson her

Kontaktpersoner

Hovedkontor+45 93 52 09 00 UngAalborg kl. 8.30-15.00