Global Teens i Spanien

Spansk/ dansk: Unge fra Stolpedalsskolens valghold ”Global Teens” har i samarbejde med UngAalborg netop afsluttet deres spansk/ danske udveksling i 2017.

22 unge fra Global Teens-valgholdet har i samarbejde med UngAalborg besøgt deres nye, spanske venner i Aranda de Duero, en by lidt nord for Madrid. Danskerne har også haft besøg af de unge spaniere i Aalborg. Det blev en oplevelse for livet, hvor de unge boede privat hos hinanden.

”Det har været en fantastisk oplevelse, hvor alle har fået et unikt indblik i en anden kultur. Der har været rig mulighed for at træne engelsk, opleve både ligheder og forskelle samt bygge nye og stærke venskaber. Da vi blev modtaget på rådhuset i Aranda, understregede borgmesteren vigtigheden af kulturmøder i en tid, hvor ekstremisme udfordrer tillid og åbenhed i verden. Vi håber, at sådanne kulturmøder vil bidrage til, at vores Global Teens-elever i fremtiden vil være med til at bygge broer, selv når andre bygger mure,” understreger Tinna Kellberg, kontaktperson i UngAalborg.

Galleri: Tinna Kellberg

Billedgalleri

Spørgsmål

Har du spørgsmål eller en idé til et hold, så snak med kontaktpersonen på din skole eller ring til os.

Find kontaktperson her

Kontaktpersoner

Hovedkontor+45 93 52 09 00 UngAalborg kl. 8.30-15.00