Global Teens i Spanien

Spansk/ dansk: Unge fra Stolpedalsskolens valghold ”Global Teens” har i samarbejde med UngAalborg netop afsluttet deres spansk/ danske udveksling i 2017.

22 unge fra Global Teens-valgholdet har i samarbejde med UngAalborg besøgt deres nye, spanske venner i Aranda de Duero, en by lidt nord for Madrid. Danskerne har også haft besøg af de unge spaniere i Aalborg. Det blev en oplevelse for livet, hvor de unge boede privat hos hinanden.

”Det har været en fantastisk oplevelse, hvor alle har fået et unikt indblik i en anden kultur. Der har været rig mulighed for at træne engelsk, opleve både ligheder og forskelle samt bygge nye og stærke venskaber. Da vi blev modtaget på rådhuset i Aranda, understregede borgmesteren vigtigheden af kulturmøder i en tid, hvor ekstremisme udfordrer tillid og åbenhed i verden. Vi håber, at sådanne kulturmøder vil bidrage til, at vores Global Teens-elever i fremtiden vil være med til at bygge broer, selv når andre bygger mure,” understreger Tinna Kellberg, kontaktperson i UngAalborg.

Galleri: Tinna Kellberg

Tilmeld hold

Søg og tilmeld dig med app'en Tabulex Elev

Du kan stadig tilmelde dig via browser her

Spørgsmål

Har du spørgsmål eller en idé til et hold, så snak med kontaktpersonen på din skole eller ring til os.

Find kontaktperson her

Kontaktpersoner

Hovedkontor+45 93 52 09 00 UngAalborg kl. 8.30-15.00