Stribevis af gratis teaterforestillinger

Dramatik for unge: Oplev stribevis af gratis teaterforestillinger for unge på weekendens ZOOM Teaterfestival 2016. Fredag den 29. og lørdag den 30. april spiller lokale unge (13-29 år) forestillinger på scenerne i Det Hem'lige Teater og Teater Nordkraft i Aalborg midtby.

På festivalen kan du møde lokale teatergrupper, dramahold under UngAalborg, gymnasierne Hasseris, Aalborghus og Nørresundby, hhv. Aalborg- og Mariagerfjord Kulturskole, TGK (teatergrundkursus), HF MusT og Det Hem'lige Teaters Teaterskole og Turbohold.

En lang række af ZOOMs forestillinger handler om, hvordan man som ung navigerer i en tilsyneladende kaotisk og forvirret verden.

I stykket "To sider af Maja" er det hovedpersonen, der skærer i sig selv, måske for at kunne mærke sig selv, mærke livet. I forestillingen "NU STÅR DU DER IGEN HELT NØGEN" handler det om mennesket i opbrud. I scener fra UngAalborgs "OPRØR!", der spillede i 2015 på Det Hem'lige Teater, er omdrejningspunktet oprør mod kærlighed, forældre, uddannelse, spillemaskiner, fodbolddrenge og en flække i Danmark. Teatermusicalen "F.U.C.K." - Forbudt. Ulykkelig. Camoufleret. Kærlighed – undersøger, hvad der rumsterer i hovedet på en teen. I Line Knutzons stykke "Det andet hold" spillet af unge fra Aalborg Kulturskole møder vi personer på kanten af det hele.

Nørresundby Gymnasium & HF opfører den satiriske samfundskomedie "Småt men brændbart" om 12 skæbner, der møder hinanden på en genbrugsstation, med hver deres grunde til at være netop dér. I "Kapitalismens væsen" portrætterer unge fra Aalborghus Gymnasium en persons forfald som følge af kapitalismens mange fælder.

ZOOM Teaterfestival arrangeres af UngAalborg/ Aalborg Kommune i samarbejde med Aalborg Kulturskole, Det Hem'lige Teater og Teater Nordkraft.

Du kan finde programmet herunder:

Tilmeld hold

Søg og tilmeld dig med app'en Tabulex Elev

Du kan stadig tilmelde dig via browser her

Spørgsmål

Har du spørgsmål eller en idé til et hold, så snak med kontaktpersonen på din skole eller ring til os.

Find kontaktperson her

Kontaktpersoner

Hovedkontor+45 93 52 09 00 UngAalborg kl. 8.30-15.00