UngAalborgs vandcenter låner sejlklub

Vandcenter flytter: Gennem de næste 1½ år har UngAalborgs vandcenter fået base i Aalborg Sejlklub. Unge med hang til kajak, kano og stand up paddle boards kan stævne ud fra sejlklubben, inden Aalborg kommende vandmekka, Vestre Fjordpark, åbner i maj 2017. 

”Vi er flyttet til Skydebanevej 40 i Aalborg Sejlklub, indtil åbningen af Vestre Fjordpark i maj 2017. Vi vil fortsætte med at lave aktiviteter for unge skoleelever og andre borgere i kommunen,” siger Martin Funke, der er leder af Aalborg Vandcenter under UngAalborg. Foruden Aalborg Vandcenters kajakker, kanoer og stand up paddle boards kan unge også få indblik i sejlsport.

”Vi er i de indledende faser med at introducere sejlads for unge, da vi deler lokaler med Aalborg Sejlklub. Vi glæder os til samarbejdet, og jeg ved, at det også glæder for sejlklubben,” fortæller han.

”Vi håber med det nye Vestre Fjordpark, at vi kan skærpe UngAalborgs friluftsprofil endnu mere. De udvidede vandtilbud til unge i kommunen kan forhåbentlig også betyde et øget samarbejde med for eksempel naturvejlederne, dykkerklubben og vinterbaderne” siger Martin Funke.

 

Få mere at vide om Aalborg Vandcenter HER

Tilmeld hold

Søg og tilmeld dig med app'en Tabulex Elev

Du kan stadig tilmelde dig via browser her

Spørgsmål

Har du spørgsmål eller en idé til et hold, så snak med kontaktpersonen på din skole eller ring til os.

Find kontaktperson her

Kontaktpersoner

Hovedkontor+45 93 52 09 00 UngAalborg kl. 8.30-15.00