Spadestik for vandmekka i Aalborg

Vandoplevelser i 2017: Spaderne står i lige linje, da politikere og foreninger sammen med UngAalborgs vandcenter er klar til at tage spadestikkene til Vestre Fjordpark i Aalborgs Vestby.

Det er en af de dage, hvor regn og vindstød af stormstyrke piber hen over Limfjorden. Der er ingen læ i vandkanten ved Aalborg Friluftsbad, da borgmester Thomas Kastrup-Larsen, rådmændene Hans Henrik Henriksen og Mads Duedahl samt foreningsrepræsentanter tager de første spadestik til fremtidens vandmekka i Aalborg – foran et talrigt, men frysende publikum.

Når bademester Kaj på denne februar dag kigger ud over Aalborg Friluftsbad, så er det en af de sidste gange, inden maskiner og håndværkere for alvor rykker ind på området. Missionen er klar. Vestre Fjordpark skal stå klar i maj 2017 – til gavn og glæde for alle i kommunen, der elsker vand og natur.

Det gælder også Aalborg Vandcenter, som UngAalborg driver for unge med interesse for kajak, kano og stand-up paddleboards. Vandcentret rykker ind i nye lokaler i Vestre Fjordpark i 2017, men er indtil da flyttet sammen med Aalborg Sejlklub på Skydebanevej 40.

Tjek Aalborg Vandcenter på Aalborg Vandcenter

Følg Vestre Fjordpark på Vestre Fjordpark

 

Tilmeld hold

Søg og tilmeld dig med app'en Tabulex Elev

Du kan stadig tilmelde dig via browser her

Spørgsmål

Har du spørgsmål eller en idé til et hold, så snak med kontaktpersonen på din skole eller ring til os.

Find kontaktperson her

Kontaktpersoner

Hovedkontor+45 93 52 09 00 UngAalborg kl. 8.30-15.00