Så’ der ski

Østrig og Norge på ski: De står i lange, lige rækker. Skistøvler, snowboards, ski og skistave. På 45 minutter havde 43 unge fra Vadum Ungdomsklub besøgt UngAalborgs veludstyrede Servicecenter og prøvet skiudstyr. Torsdag d. 4. februar tager de afsted på skieventyr til Hovden i Norge. Lån af skiudstyr er sammen med liftkort inkluderet på alle UngAalborgs 9 skiture i 2016.

UngAalborg og Vadum Ungdomsklub står bag årets første skitur. Hele 8 ture har UngAalborg til Hovden i Norge plus en skitur til Bad Gastein i Østrig i vinterferien. Nogle skiture kan alle unge i kommunen tilmelde sig, mens der også er ture som UngAalborg samarbejder om med klubber og skoler/DUS. 

UngAalborgs centrale skiture til Norge koster 2100 kr. (2016), mens turen til Østrig koster 2925 kr. (2016). Inkluderet i prisen til Norge er bustransport, færgeoverfart (Norge), ophold i 9 og 11 pers. hytter/ hostel i Østrig, mad (på Østrigsturen halvpension), lån af ski/snowboard, liftkort og obligatorisk skiundervisning. Som nævnt er skiundervisning obligatorisk, så der bliver rig mulighed for at lære på de 4-5 dage, som turene varer.

Alle skiture med UngAalborg i 2016 er fuldt bookede, så hold øje med turene i 2017 på ungaalborg.dk, når de bliver udbudt i efteråret 2016. Tilmelding efter først-til-mølle princippet.

Skulle du have lyst til at læse mere om skiområderne og praktiske informationer, kan du se mere på Hovden, Norge og Bad Gastein, Østrig

Tilmeld hold

Søg og tilmeld dig med app'en Tabulex Elev

Du kan stadig tilmelde dig via browser her

Spørgsmål

Har du spørgsmål eller en idé til et hold, så snak med kontaktpersonen på din skole eller ring til os.

Find kontaktperson her

Kontaktpersoner

Hovedkontor+45 93 52 09 00 UngAalborg kl. 8.30-15.00