Vinyler bliver revet væk

Det nye sort: KULs vintage vinylmarked – VinylBazaar – er for alvor blevet et tilløbsstykke blandt unge. Næsten 500 musikfreaks havde lagt vejen forbi Kedelhallen i Nordkraft i starten af juni.

Interessen er vinylpladen vokser og vokser. For første gang var VinylBazaar derfor flyttet fra KULs café til Kedelhallen. Små 500 havde forinden vist deres interesse på Facebook. Og det holdt stik. Mens regnen stod ned udenfor, bladrede unge gennem stakkevis af farvestrålende covers, i jagten på det sorte guld til samlingen. Der blev købt, solgt, byttet og udvekslet historier om vinyler og bands.

KULs VinylBazaar finder sted to gange om året. Det koster ikke noget at deltage, hverken som køber eller sælger. Som sælger er der mulighed for at få sin egen stand gratis. Max. på 500 plader pr. sælger. Ingen virksomheder. Stande tildeles efter først-til-mølle-princippet. Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. mere på VinylBazaars facebookside.

Tilmeld hold

Søg og tilmeld dig med app'en Tabulex Elev

Du kan stadig tilmelde dig via browser her

Spørgsmål

Har du spørgsmål eller en idé til et hold, så snak med kontaktpersonen på din skole eller ring til os.

Find kontaktperson her

Kontaktpersoner

Hovedkontor+45 93 52 09 00 UngAalborg kl. 8.30-15.00